OTC Medical neemt Perskindol over

17 januari 2018

OTC Medical heeft de marketing en distributie van Perskindol overgenomen. We zijn zeer verheugd met deze mooie toevoeging aan ons portfolio aangezien Perskindol van de hoogste kwaliteit is. Bovendien geniet het merk een grote naamsbekendheid en past het uitstekend bij onze expertise.


Perskindol

Perskindol is een bijzondere range van producten voor de verzorging van spieren en gewrichten. De essentie van Perskindol zit in de geconcentreerde werkstoffen uit de natuur, de essentiƫle olieen.

Alle Perskindol producten worden gemaakt op basis van een vetvrije basisstof. Het penetreert snel in de huid en laat geen residue of laagje achter, terwijl de huid gewoon kan blijven ademen. Met de klassieke Active producten wordt eerst een koud effect (menthol) gerealiseerd, waarna het langzaam overgaat zijn een warm effect (essentiƫle olieen). De Active producten worden gebruikt bij spier- en gewrichtspijn, sporten en in het alledaagse leven. De Cool producten geven een sterk verkoelend effect, zijn verzachtend en zorgen voor een snel herstel. Ze worden met name gebruikt bij (sport)blessures en herstel na inspanning.


Ondersteuning

OTC Medical gaat de intensiteit van ondersteuning fors verhogen. Er komt een sterke focus op sampling. Bij het proberen wordt bijna iedereen ook gebruiker van Perskindol; zo tevreden is men over de producten. Daarnaast zorgen we voor veel activiteit op de winkelvloer. Als laatste gaan we het merk sterk ondersteunen met TV campagnes.

Voor meer informatie over Perskindol kunt u terecht op www.perskindol.com of stel uw vraag via onze contact pagina.« terug naar nieuwsarchief

Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl