HRA Pharma benoemt OTC Medical als nieuwe distributeur in Nederland

11 november 2020

HRA PHARMA BENOEMT OTC MEDICAL ALS DISTRIBUTEUR IN NEDERLAND IN EEN POGING OM VERDER UIT TE BREIDEN OP DE NEDERLANDSE MARKT

Als gevolg van recente groei en herstructurering kiest HRA Pharma OTC Medical als hun officiële distributeur in Nederland. HRA Pharma gelooft dat er nog een sterk groeipotentieel is op de Nederlandse markt in de hoop dat de benoeming deze uitbreiding zal aanmoedigen. 

HRA Pharma, een bedrijf voor de consumentengezondheidszorg, heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van OTC Medical, een marketing- en verkooporganisatie van vrij verkrijgbare geneesmiddelen zonder recept, als exclusieve distributeur in Nederland. Dit komt na de recente groei en herstructurering van HRA Pharma, naast de plannen om haar activiteiten verder uit te breiden op de Nederlandse markt. 

Vanaf januari 2021 neemt OTC Medical de volledige verantwoordelijkheid op zich voor de verkoop en distributie van de merken van HRA Pharma voor consumentengezondheidszorg, zoals ellaOne, NorLevo en Compeed in Nederland. OTC Medical volgt Jan Willem Bartels van 2E's Selfcare op die als marketing- en verkoopadviseur voor HRA Pharma in Nederland het bedrijf de afgelopen vier jaar met succes heeft doen groeien. 

OTC Medical is één van de snelst groeiende bedrijven voor zelfzorggeneesmiddelen en behoort tot de top 10 leveranciers voor drogisterijen, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels in Nederland. 

René Leeuwenburgh, directeur van OTC Medical, zegt: “We zijn er trots op nog eens drie hoogwaardige merken toe te voegen aan ons bestaande portfolio van merken die oplossingen bieden voor problemen of behoeften in de consumentengezondheidszorg. Door onze specialisatie op de Nederlandse markt geloven wij dat we HRA Pharma een sterke aanwezigheid in heel Nederland kunnen geven."

Martyn Hilton, Chief Global Commercial Officer van HRA Pharma, zegt: "OTC Medical past uitstekend in de cultuur van HRA Pharma, aangezien het een klein, ondernemend bedrijf is met een uitstekend groeipad. We richten ons op een aanzienlijke groei in Nederland en het benoemen van OTC Medical als onze exclusieve distributeur zal ons daarbij helpen.”« terug naar nieuwsarchief

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl