Stim-U-Dent

STIM-U-DENT® staat bekend om de kwalitatief hoogstaande tandenstokers, gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Voor de tandenstokers wordt de bast van deze boom gebruikt. De tandenstokers hebben een speciale driehoekige vorm.

Door deze vorm, de zachtheid en buigzaamheid van het hout, kan het zich nog beter aanpassen en het gebit nog beter reinigen. Met de STIM-U-DENT® tandenstokers bereik je zo ook delen van het gebit waar de tandenborstel niet kan komen en is hiermee een perfecte aanvulling op het dagelijkse poetsen.

STIM-U-DENT® wordt door tandartsen en mondhygiënisten aanbevolen om meerdere redenen. Zo is het gemaakt van uniek hout, dat maar op 1 plek ter wereld te vinden is, dat de ideale structuur en flexibiliteit voor een tandenstoker heeft. Het duurzame hout is biologisch afbreekbaar en komt uit beheerde bossen. Dankzij de driehoekige vorm, passen de STIM-U-DENT®tandenstokers perfect tussen je tanden. Door de punt van de driehoek tegen het tandvlees en tussen de tanden te plaatsen, verwijder je tandplak en masseer je het tandvlees in één beweging. De taps toelopende punt past altijd goed tussen je tanden, ongeacht hoe lang of kort die ruimte is. Perfect voor het verwijderen van etensresten en tandplak voordat het zich tot tandsteen kan vormen.

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl