Perskindol Thermo Hot Gel

Perskindol Thermo Hot Gel is een product om in te wrijven en bevat essentiële oliën. Het heeft eerst een verkoelend effect en vervolgens een intensief verwarmend effect. Dit stimuleert de bloedcirculatie, ontspant de spieren, verlicht pijn en bevordert het genezingsproces. 

Perskindol Thermo Hot Gel is geschikt voor de verlichting van pijn en verlicht de spanning in het gebied van de rug, lumbale wervelkolom, nek en schouders. Het kan worden gebruikt als ondersteunende behandeling voor een stijve nek, sciatische pijn of spit en ook om te helpen bij het opwarmen van de spieren voorafgaand aan sportactiviteiten. 
 

Toepassing 
Breng meerdere keren per dag aan op de pijnlijke delen van het lichaam, wanneer nodig. 


Over Perskindol Thermo Hot Gel
Perskindol Hot Tube is extra krachtig. Het verwarmt, verlicht pijn en verbetert het genezingsproces en wordt bijvoorbeeld gebruikt bij nekpijn, rugpijn en pijnlijke schouders.  

De gel trekt zeer snel in en laat geen vettige laag achter. 

Door de essentiële oliën is Perskindol Hot Tube zeer tolerant voor de huid en prima geschikt voor lange termijn gebruik.  


Perskindol
 Hot Tube is een Medisch Hulpmiddel. 

Ingrediënten: Isopropyl Alcohol, Water, Levomenthol, Gaultheriae Essential Oil, Aurantii Dulcis Essential Oil, Camphor, Limonis Essential Oil, Diethylene Glycol Monoethyl Ether, Vanillyl Butyl Ether, Hydroxypropyl Cellulose. 

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl