Perskindol Active Roll-On

Perskindol Active Roll-On bevat essentiële oliën en heeft een verkoelend en verzachtend effect en heeft vervolgens een aangenaam verwarmend effect wanneer het wordt aangebracht op de pijnlijke delen van het lichaam. Perskindol Active Roll-On verlicht spierpijn wat komt door dagelijkse activiteiten (rug, nek, schouders) en sport (pijnlijke spieren en kramp). 


Toepassing 
Breng meerdere keren per dag aan op de pijnlijke delen van het lichaam, wanneer nodig. 

Over Perskindol Active Roll-On

Perskindol Roll-On is de ideale allrounder voor de behandeling van pijnlijke spieren en gewrichten. Of het gaat om acute pijn of pijn gedurende een lange periode, Perskindol Active Roll-On helpt de pijn te verlichten.  

De handige roller zorgt voor een extra massage op de pijnlijke plek. De gel trekt zeer snel in en laat geen vettige laag achter. De geur is heerlijk ontspannend. 

Door de essentiële oliën is Perskindol Active Roll-On zeer tolerant voor de huid en prima geschikt voor lange termijn gebruik. 

Perskindol Roll-On is een Medisch Hulpmiddel. 

Ingrediënten: Isopropyl Alcohol, Water, Menthol, Pinus Sylvestris Essential Oil, Aurantii Dulcis Essential Oil, Gaultheriae Essential Oil, Limonis Essential Oil, Citrus Bergamia Essential Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, 

Rosmarinus Essential Oil, Lavendula Essential Oil, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Hydroxypropyl Cellulose. 

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl