Perskindol

Perskindol is een bijzondere range van producten voor de verzorging van spieren en gewrichten. De essentie van Perskindol zit in de geconcentreerde werkstoffen uit de natuur, de essentiële olieen. 

Alle Perskindol producten worden gemaakt op basis van een vetvrije basisstof. Het penetreert snel in de huid en laat geen residuen of laagje achter, terwijl de huid gewoon kan blijven ademen. Met de klassieke Active producten wordt eerst een koud effect (menthol) gerealiseerd, waarna het langzaam overgaat in een warm effect (essentiële olieen). De Active producten worden gebruikt bij spier- en gewrichtspijn, sporten en in het alledaagse leven. De Cool producten geven een sterk verkoelend effect, zijn verzachtend en zorgen voor een snel herstel. Ze worden met name gebruikt bij (sport)blessures en herstel na inspanning.

Perskindol heeft voor elke situatie een uitstekende oplossing voor de spieren en gewrichten. De producten hebben een perfecte werking en zijn bovendien natuurlijk doordat het werkt op basis van een (geheime) mix van essentiële olien en menthol. Kijk op www.perskindol.nl voor meer informatie.   

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl