Nozovent

Snurken is het hoorbaar worden van de ademhaling door een vernauwing van de bovenste luchtweg. Snurken is een groot probleem voor veel mensen en hun partners. Het ontstaan van snurken kan vele oorzaken hebben. Veelvoorkomend zijn neusproblemen, verstopte luchtwegen, gebruik van alcohol, koffie, medicatie of slapen op de rug en overgewicht. Het kan leiden tot verschillende problemen, als: slaapapneu, moeheid, lawaai voor partners etc.

Een van de meest voorkomende redenen voor snurken is een gebrek aan voldoende luchttoevoer door de neus, waardoor er door mond geademd wordt. Hierdoor ontstaat een trilling van het zachte deel van het verhemelte, hetgeen het zagende geluid veroorzaakt dat snurken wordt genoemd. Nozovent verwijdt de neus, waardoor beter ademen via de neus mogelijk wordt. Op deze manier beïnvloedt Nozovent het snurk gedrag positief. 

Onderzoek (langdurig, 50 personen aan de Universiteit van Göteborg) heeft uitgewezen dat Nozovent het snurken aanzienlijk vermindert; partners van de proefpersonen waren zeer positief over het resultaat. Bij ruim 80% van de proefpersonen was het snurken aanzienlijk verminderd evenals klachten van een droge keel en mond. Bovendien was men beter uitgerust. Het ademen door de neus in plaats van door de mond is niet alleen goed om snurken te verminderen, maar is ook beter. De slijmvliezen van de neus verwarmen en filteren de lucht om schade aan de keel en de longen te voorkomen.

Verder biedt Nozovent de Strips en Anti-Snurk Spray. Lees meer informatie over de verschillende Nozovent producten op de product pagina's.

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl