iWhite Tooth Polisher

Tandsteen is een van de belangrijkste bedreigingen voor je glimlach. Het bedreigt de gezondheid van de tanden en het tandvlees, maar absorbeert ook gemakkelijk vlekken waardoor de tanden verkleuren. De iWhite Tooth Polisher is een gebruiksvriendelijke polisher waarmee je de tanden kunt polijsten, net als bij de tandarts of mondhygiëniste. Tandplak en oppervlakkige bleken worden verwijderd door de roterende bewegingen met de gespecialiseerde polijstkop. In combinatie met de iWhite polijst pasta helpt het om tandplak en oppervlakkige vlekken van bv. koffie, thee en tabak te verwijderen, en om de vorming van nieuwe tandplak te voorkomen. We raden aan de iWhite Tooth Polisher eenmaal per week te gebruiken.


Het gebruik is zeer eenvoudig:

  1. Poets de tanden voor ieder gebruik.
  2. Plaats een kleine hoeveelheid iWhite polijst pasta aan de binnenkant en op het puntje van de polijstkop. En breng ook een beetje aan op de tanden die je wilt polijsten.
  3. Plaats de roterende kop voorzichtig op ieder vlak van de tanden die je gaat polijsten.
  4. Polijst iedere tand gedurende een paar seconden.
  5. Spoel je mond na het polijsten.


Naast de iWhite Tooth Polisher is er ook de iWhite Refill. Het bevat polijst pasta maar ook een nieuwe interdentalen polijst kop, voor het verwijderen van plak tussen de tanden; een plek waar caries en tandvlees problemen vaak voorkomen.


Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl