ExAller

ExAller is er voor de behandeling én preventie van huisstofmijtallergie. Het vermindert allergische symptomen door de huisstofmijten aan te trekken, zodat ze verwijdert kunnen worden.

Symptomen van een huisstofmijtallergie komen meestal 's morgens voor, na een volledige nacht door te brengen in een kussen met honderdduizenden huisstofmijten. Symptomen van een huisstofmijtallergie zijn onder andere herhaaldelijk niezen, een verstopte neus, tranende ogen, roodheid-, tintelingen-, korsten op de ogen, huiduitslag en ademhalingsmoeilijkheden. Bij het hebben van veel van deze symptomen, ben je waarschijnlijk allergisch voor huisstofmijt. Om hier zeker van te zijn, kun je naar je huisarts toe gaan om je hierop te laten testen.

Om de allergische symptomen preventief tegen te gaan is er ExAller. ExAller is een spray op basis van plantenextracten. Door de ExAller spray op het textiel van het bed te verstuiven, trek je de huisstofmijten aan uit de matras en het hoofdkussen. Verwijder het textiel dat de huisstofmijten bevat en was het in de wasmachine (60°C). Gebruik het 1x per week gedurende de eerste drie weken om snel de huisstofmijten te verwijderen. Om herpopulatie te voorkomen 1x per maand gebruiken. ExAller bevat geen insecticiden.

  • Behandeling & preventie van huisstofmijtallergie!
  • Vermindert allergische symptomen door de huisstofmijten aan te trekken zodat ze verwijdert kunnen worden
  • ExAller bevat geen insecticiden!


Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl