Dr. Protein

De Dr. Protein by Anthony Kruijver producten zijn ontwikkeld voor een gezonde levensstijl. Anthony Kruijver is vanaf het moment dat hij begonnen is met fitness, zich gaan verdiepen in alles op het gebied van training en voedingsleer. Dankzij de opleiding Sport & Bewegen op de Sportacademie Amsterdam en de internationaal geori├źnteerde opleiding NASM weet Anthony precies wat er nodig is voor een gezonde levensstijl.

Het assortiment van Dr. Protein bestaat uit repen, capsules en een dieet shake.

Dr. Protein Repen
De Dr. Protein repen by Anthony Kruijver zijn de eerste repen voor sporters die specifiek zijn afgestemd op jouw doelen. De repen verschillen qua grootte, calorie├źn, vetten, koolhydraten, eiwitten en vitamines en zijn speciaal samengesteld voor het afvallen (cutten), aankomen (bulken) of spierherstel. Dankzij de specifieke waarde van elke reep weet je precies welke reep bij jouw doel past. Wij hebben keihard gewerkt om de juiste balans tussen smaak en de juiste voedingswaarden te vinden, waarin wij heel goed geslaagd zijn!

Dr. Protein repen zijn ontwikkeld omdat we vaak te druk zijn om vele maaltijden voor te bereiden en komen dan snel in de verleiding van slechte snacks. De Dr. Protein repen zijn makkelijk mee te nemen en zijn een goede aanvulling op jouw andere maaltijden. Je hoeft je niet slecht te voelen als je deze lekkere snacks neemt!

Dr. Protein Capsules en Shake
Bij het volgen van een dieet zijn de Dr. Protein Detox Capsules, Dr. Protein Fat Burner Capsules en Dr. Protein High Protein Diet Shake de producten die hier goed bij passen.

Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl