Medicijn Accessoires

De categorie medicijn accessoires van Dr. Original bevat producten om bij medicijnen te gebruiken. Zo vind je in deze categorie onder andere de volgende producten:

  • Dr. Original Week Medicijn Doos
  • Dr. Original Compacte Week Medicijn Doos (reis-variant)
  • Dr. Original Doseerspuit
  • Dr. Original Pilsplijter
  • Dr. Original Pil Doordrukker

Dr. Original Week Medicijn Doos
Dit is een handige bewaardoos voor medicatie (pillen en tabletten) en heeft opbergvakken voor de 7 dagen van de week, welke weer opgedeeld zijn in ochtend, middag, avond en nacht. Op deze manier weet je zeker of je wel of geen medicatie hebt gehad. De Dr. Original Week Medicijn Doos bevat afzonderlijke doseerdoosjes om makkelijk mee te kunnen nemen. Deze medicijndoos hoef je slechts 1x per week aan te vullen.

Dr. Original Compacte Week Medicijn Doos
De Compacte Week Medicijn Doos is de reisvariant op de Week Medicijn Doos. Dit handige en compacte ontwerp bevat alle dagen van de week welke duidelijk gemarkeerd zijn. Deze ronde doos is eenvoudig in gebruik en ideaal voor tijdens het reizen of op vakantie.

Dr. Original Doseerspuit
Omdat het niet altijd even makkelijk is om de juiste hoeveelheid aan vloeibare medicijnen binnen te krijgen is er de Dr. Original Doseerspuit voor het exact afmeten van vloeibare medicijnen. De doseerspuit heeft een inhoud van 10ml en is transparant waardoor het eenvoudig is om af te lezen hoeveel medicijn er in de doseerspuit zit.

Dr. Original Pilsplijter
Om de inname van medicatie makkelijker te maken is er de Dr. Original Pilsplijter. Hiermee kun je pillen en tabletten splijten en vergruizen. Geschikt voor senioren en ziekenhuismedewerkers, maar kan ook gebruikt worden voor dierenmedicatie.

Dr. Original Pil Doordrukker
De Pil Doordrukker van Dr. Original is er om eenvoudig pillen en tabletten uit blisterverpakkingen te halen. Door de verpakking in de Pil Doordrukker te plaatsen kun je de pil eenvoudig eruit drukken welke in de houder van het product valt. Ideaal voor degene met een beperkte behendigheid of voor gebruik met één hand.

Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl