Hulpmiddelen

In de categorie hulpmiddelen van Dr. Original vind je producten die je in het dagelijks leven kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende handige producten:

  • Dr. Original Zuiveringszout
  • Dr. Original Chloorhexidine
  • Dr. Original Universele Pot- en Flesopener
  • Dr. Original Elektronische Voetvijl
  • Dr. Original Penverdikker
  • Dr. Original Sleuteldraaihulp
  • Dr. Original Tube Knijper

Dr. Original Zuiveringszout
Zuiveringszout of natriumbicarbonaat komt overal voor in de natuur; in zeeën, de aarde en in natuurlijk voedsel. Zuiveringszout kent vele toepassingen. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een verkwikkend voetbad, als scrub en voor de tanden. 

Dr. Original Chloorhexidine
Deze applicatievloeistof is voor toepassing op de huid. Deze oplossing bevat 0.5% Chloorhexidinegluconaat in 70% alcohol. Iedere ml applicatievloeistof van Dr. Original bevat 5mg chloorhexidinedigluconaat.

Dr. Original Universele Pot- en Flesopener
De Dr. Original Universele Pot- en Flesopener is een slimme keukenhulp en stelt je in staat om snel en gemakkelijk lastige deksels op een enorme verscheidenheid aan potten en flessen te openen. Met Anti-slip handgreep en een uniek ingebouwd mes om dichte zakken te kunnen openen. Perfect voor gebruikers met een verminderde grip of beperkte behendigheid. 

Dr. Original Elektronische Voetvijl
Met deze Elektronische Voetvijl wordt het verwijderen van eelt heel eenvoudig. De voetvijl is instelbaar op meerdere snelheden en gebruik je om harde, dode huid en eelt op je voet te verwijderen. Voor deze voetvijl van Dr. Original zijn navul vijlen (standaard en grof) verkrijgbaar.

Dr. Original Penverdikker
De Dr. Original Penverdikker geeft je meer schrijf grip en kun je gebruiken bij potloden en pennen. De vingergreep van deze penverdikker biedt een comfortabele schrijf positie en is fijn in gebruik voor mensen met beperkte kracht of grip in hand, pols en/of arm.

Dr. Original Sleuteldraaihulp
De Sleuteldraaihulp van Dr. Original heeft ruimte voor drie sleutels. Dit compacte hulpmiddel is ontworpen voor mensen die problemen hebben met het omgaan met kleine deursleutels. De grote handgreep houdt gemakkelijk vast en laat je eenvoudig de sleutel ronddraaien. De sleutels kunnen in de houder worden ingeklapt.

Dr. Original Tube Knijper
Met de Tube Knijper kun je eenvoudig met één hand druk uitoefenen op tandpasta en soortgelijke tubes, zodat de inhoud eruit kan. Ideaal voor gebruik met één hand en voor mensen met artritis, evenals voor milieuvriendelijke gebruikers die graag afval willen verminderen door ervoor te zorgen tubes compleet leeg zijn voor ze weg te gooien!

Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl