EHBO Producten

De categorie EHBO Producten van Dr. Original bevat producten welke rondom het thema EHBO passen. Zo vind je in deze categorie onder andere de volgende producten:

  • Dr. Original Povidonjood
  • Dr. Original Oogpleisters
  • Dr. Original EHBO Set
  • Dr. Original EHBO Reis Set
  • Dr. Original Thermometer

Dr. Original Povidonjood
Povidonjood van Dr. Original is voor toepassing op de huid. Dit kan direct vanuit de flacon of door middel van een watje of kompres. Gehalte actief jodium: 1%. 10% oplossing water. Elke ml Povidonjood bevat 1% jodium.

Dr. Original Oogpleisters
Deze zachte pleisters zijn voor gebruik bij het behandelen van oogletsel en postoperatieve oogzorg. De oogpleisters zijn steriel met zelfklevende rand en zijn verkrijgbaar in een verpakking van 20 stuks en een verpakking van 50 stuks.

Dr. Original EHBO Set & EHBO Reis Set
De Dr. Original EHBO Set (19 delig) is een handige set met o.a. pleisters, gaasverband, reinigingsdoekjes en elastisch verband. De EHBO Reis Set 16 delig) van Dr. Original  is een compacte EHBO set met o.a. pleisters, EHBO masker, steriel gaasje, tape en een (reis)schaar. Handig om bij je te hebben onderweg.

Dr. Original Thermometer
Deze thermometer van Dr. Original met rigide punt geeft snel een betrouwbaar resultaat. Binnen 10 seconden heb je de weergave van de gemeten temperatuur op een groot display. De thermometer is met slechts één knop te bedienen.

Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl