Dr. Bohm

Sporten gaat beter met magnesium
Veel Nederlanders beoefenen in hun vrije tijd één of andere sport: Hardlopen, fietsen, wandelen, fitnessen in de sportschool, golfen, tennissen en voetbal zijn voor veel mensen een essentieel onderdeel van het dagelijks leven.

Alle vormen van lichaamsbeweging hebben één ding gemeen, namelijk beweging – d.w.z. spieractiviteit. Magnesium en kalium zijn een echt kracht duo. Als “energiemineralen” ondersteunen zij de werking van de spieren. Zij zijn bijzonder doeltreffend wanneer spier- en zenuwcellen veel energie moeten omzetten

Dr. Böhm® Magnesium Sport®
Jouw mineraalvoorziening voor topprestaties in de sport
Magnesium en kalium vullen elkaar aan, samen kunnen ze beter worden opgenomen en benut. Om te voorkomen dat het lichaam de lange-termijn-voorraden magnesium in de botten moet aanspreken, is een regelmatige toevoer in de vorm van een voedingssupplement tijdens het sporten zinvol.

Voor elk wat wils: bruisende dranken, sticks en tabletten
Dr. Böhm® Magnesium Sport® voorziet in de verhoogde behoefte aan magnesium en kalium tijdens het sporten. Als je zweet tijdens het sporten, neemt je vochtbehoefte toe. Dit komt doordat het lichaam door de inspanning veel vocht en de daarin aanwezige mineralen verliest, wat een negatief effect heeft op je prestaties.

Als tablet, met of zonder water – precies zoals je het nodig hebt!
Dr. Böhm® Magnesium Sport® bruistabletten zijn snel en gemakkelijk op te lossen in water – de ideale dorstlesser tijdens jouw sportieve avonturen. Dr. Böhm® Magnesium Sport® tabletten zorgen voor een dagelijkse basisvoorziening; het magnesiumpreparaat is ook verkrijgbaar als praktische direct-sticks voor als je onderweg bent.

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl