Bibi

Het Zwitserse Bibi is een van 's werelds meest succesvolle baby merken. Bibi heeft zijn prominente positie te danken aan de uitstekende kwaliteit, Zwitserse precisie en innovativiteit. Daarnaast luistert Bibi zeer goed naar wat baby's nodig hebben, heeft het al meer dan 75 jaar ervaring en heeft het echte, oprechte passie voor baby producten.

Kinderen zijn het belangrijkste in ons leven. Ook al staat de wereld op zijn kop, is het nog altijd een feest om een ouder te zijn. Hoewel we goed voorbereid zijn op de komst van een baby zijn er uiteraard momenten van onzekerheid. Als ons kind blij is zijn wij dat ook. Bibi onderkent dat en doet er alles aan om uw baby blij te maken. Dit doen we met zeer intelligente producten die datgene geven wat uw baby nodig heeft, op een veilige manier.

Bibi producten worden ontwikkeld tezamen met designers, moeders, wetenschappers, therapeuten, tandartsen en laboratoria. Daarnaast zit onze jarenlange (meer dan 75 jaar) ervaring in onze producten. Wij werken onvermoeibaar verder om Bibi steeds weer verder te verbeteren. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen. 


Kijk voor meer informatie op www.bibi.nl en www.bibi-online.nl, of check onze Facebook pagina.

Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl