Assy

De Assy luizenkam is uniek; het is niet zomaar een luizenkam. Het wordt gezien als de beste luizenkam ter wereld met heel veel voordelen t.o.v. andere kammen en anti-hoofdluis producten. Assy is wereldwijd gepatenteerd.

Assy is gemaakt van zeer nauwkeurige gelaste tanden (Laser Technology) met spiraalgroeven. De punten van de kam zijn goed afgerond zodat voorkomen wordt dat de hoofdhuid en het haar geïrriteerd kan raken. De afstand tussen de tanden is afgestemd op het verwijderen van de hoofdluis en de kleinste neten. Deze unieke MicroSpirals verwijderen en vernietigen luizen en neten met een minimum aan kammen. De MicroSpirals hebben microscopische randjes die de luizen en neten breken. Hierdoor krijgen nieuwe luizen geen kans. De kam is gemaakt van roestvrij staal en heeft daardoor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. Assy gaat doorgaans zeker 5-10 jaar mee.

Het grote voordeel van kammen is dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Deze kunnen schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid, met name voor jonge kinderen. Assy is daarom een veilig alternatief en biedt ook 100% effectiviteit bijvoorbeeld wanneer kinderen allergisch of overgevoelig zijn voor chemische ingrediënten. Ten tijde van een luizenplaag kamt u preventief uw kind waardoor een besmetting in de kiem wordt gesmoord.

Overige voordelen:

  • Eenvoudig schoon te maken: het roestvrije, chirurgische, staal kan uitgekookt worden. Daardoor kan de hele familie de kam gebruiken zonder besmettingsrisico. Op de handgrip zijn antislip stroken aangebracht zodat de kam stevig in de hand ligt
  • Voor elk haartype: de lange tanden zijn effectief bij elk haartype; kort, lang, dun, dik, krullend en vol.
  • Perfecte afstand tussen de tanden: neten zijn ovaal gevormd 0,5mm lang tot 0,3mm breed en stevig gehecht aan de haarwortel met een sterke lijm. Daardoor zijn ze moeilijk te verwijderen. De tanden van de Assy luizenkam zijn smaller dan de kleinste neet, waardoor alle neten uit het haar verwijderd worden.
  • Goedkoop en makkelijk: doordat Assy 100% effectief is volstaat alleen de kam. Daarbij opgeteld de extreme duurzaamheid maakt het tot een zeer economische optie.
  • 100% natuurlijk en 100% effectief tegen luizen en neten.

Al deze voordelen maken dat Assy wereldwijd een groot succes is. Het helpt mensen met hoofdluis en neten steeds weer, effectief en natuurlijk.

Ga naar www.assyluizenkam.nl voor meer informatie.


Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl