Merken

Onze merken zijn essentieel voor ons bedrijf; dat is waar het om draait. Daarom accepteren wij uitsluitend merken in ons portfolio die van grote toegevoegde waarde zijn. De zijn van de hoogste kwaliteit zijn en ze moeten een probleem van de consument oplossen of in een duidelijke behoefte voorzien.

Wij zijn zeer trots op ons huidige portfolio met uitsluitend sterke merken als Biofreeze, Perskindol, OHROPAX, Grahams en onze andere merken die u kunt vinden aan de linkerzijde van deze pagina. U vindt hier informatie over de merken en over de SKU's. Ons doel is organisch te groeien met het bestaande portfolio, en merken toe te voegen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Het grootste gedeelte van ons portfolio is gericht op OTC (over the counter) producten. Maar een merk zoals Murray's is meer cosmetisch van aard. Verschillende merken hebben een zeer mooie positie. Bijvoorbeeld Ohropax heeft meer dan 50% marktaandeel in oordopjes, Thursday Plantation is de best verkochte tea tree olie, Grahams het best verkochte natuurlijke merk bij huidproblemen en Biofreeze marktleider in koude behandeling van pijn.

Mocht u aanvullende informatie wensen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl