Het bedrijf

Ons bedrijf is opgericht in 2006 met de lancering van een lijn van zelftesten. Deze lijn hebben we nog altijd in ons portfolio, maar we merkten dat de kracht van OTC Medical zit in de marketing en het groeien van merken. Daarom zijn we gaan bouwen aan een sterk portfolio van distributie merken.

OTC Medical is een "house of strong brands". Wij willen alleen de beste merken in ons portfolio, merken die een echte oplossing bieden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten en de eindgebruikers zeer tevreden zijn over OTC Medical. Dit is de basis om onze merken verder te laten groeien in omzet, aantallen, prestige en naamsbekendheid.

Wij leveren aan alle retailers in Nederland. De key accounts doen wij direct en onze sales teams bezoeken alle zelfstandige drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels. Ons logistieke warehouse en hoofdkantoor zijn gevestigd in Oosterhout, Gelderland (Nederland).

Wij ondersteunen onze merken met een merk-specifieke aanpak. Voor het ene merk betekent dit grote TV campagnes, voor andere merken kiezen wij voor PR, Radio of bijvoorbeeld een samenwerking met social influencers. Maar altijd met volledige toewijding en een doelgerichte aanpak.

Ons huidige portfolio bestaat uit merken van Medische Hulpmiddelen en voedingssupplementen tot aan OTC medicijnen. Wij zijn volledig uitgerust om met alle classificaties te werken en zullen onze sterke groei in de komende jaren voortzetten.

Contact


OTC Medical BV

Linie 13a
6678 PK Oosterhout

+31 (0) 88 - 022 1777
» info@otc-medical.nl