Het bedrijf

Ons doel is het leveren van producten die een probleem oplossen of een behoefte vervullen van de consument. Wij ondersteunen onze merken met een verschillende aanpak. Soms is dat met grote TV campagnes, soms met PR of een samenwerking met bloggers/vloggers, maar altijd met volle inzet om het merk te laten groeien in omzet, afzet, aanzien en naamsbekendheid. 

De zelfstandige drogisten, apotheken en supermarkten worden dagelijks bezocht door onze buitendienst. Ons management team verzorgt het key account management.

De start van ons eigen merk Test-Point betekende de start van OTC Medical. Test-Point is het meest uitgebreide label zelftesten in Europa. Onze zelftesten zijn allen CE gekeurd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. In samenwerking met onze R&D partners werken wij hard aan uitbreiding en verbetering van Test-Point. 

In de navolgende jaren hebben we ons portfolio uitgebreid met distributie merken van de hoogste kwaliteit. Ons doel voor de komende periode is de huidige groei door te zetten. Zowel door een aantal nieuwe merken aan ons portfolio toe te voegen als ook autonoom met de bestaande merken. Onlangs heeft OTC Medical zich verzekerd van een GDP vergunning voor de verkoop van medicijnen.

Contact


OTC Medical BV

St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

[T] + 31 (0)85 0477747

» info@otc-medical.nl